Tapijt/ meubelreiniging

Tapijt/ textiel neemt nou eenmaal makkelijk vuil op en heeft daarom periodiek zijn onderhoud nodig. Na een tijd komen er hardnekkige vlekken in uw tapijt en gaat het er smoezig uitzien.Het is daarom raadzaam om uw tapijt goed te laten onderhouden en te reinigen zodat uw tapijt er altijd schoon en fris uit blijft zien.

Wij hebben voor ieder tapijt de juiste oplossing zo werken wij met 2 methodes.

De Bonnet methode: Als u kiest voor de Bonnet methode, zal de vloerbedekking of het tapijt in eerst instantie met een speciaal reinigingsmiddel behandeld worden. Daarna wordt de top (de oppervlakte) met behulp van een orbitale machine gereinigd worden. De machine is voorzien van een synthetische pad van microvezel of van een katoenen pad. Deze twee materialen nemen het losgeweekte vuil op.

Deze methode is een hele mooie manier om tussentijds uw tapijt te laten reinigen.

De droogtijd is zeer beperkt omdat er maar heel weinig water wordt gebruikt. De korte droogtijd is ideaal voor drukke ruimtes zoals, hotels, restaurants en kantoren.

De Sproei Extractie methode: Deze methode wordt met waterdruk op het tapijt uitgeoefend. Bovendien wordt er vacuüm gewerkt waardoor ook het vuil binnenin het tapijt wordt aangepakt en kan worden verwijderd.

Er wordt meer water gebruikt dan bij de Bonnet methode, waardoor uw tapijt/vloerbedekking minder snel weer klaar zal zijn voor gebruik.

Meubelreiniging:Ook stoffen meubilair kunnen wij reinigen met onze sproei extractie machine. Met een speciaal opzetstuk voor meubels diepreinigen wij snel en doeltreffend uw stoffen bank, stoelen, kantoormeubilair. Wanneer nodig behandelen wij het oppervlak eerst met een pre-spray. Dan volgt een reiniging volgens het sproei-extractie systeem, waarbij onder hogedruk water met reinigingsmiddel wordt ingespoten en direct opgezogen.

Wilt u uw tapijt/textiel laten behandelen vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Wij adviseren u graag welke reinigings- en of methode het best bij uw tapijt kan worden toegepast

De duur van de werkzaamheden is afhankelijk van het type vloer, onderhoud en aantal vierkante meters.
Wij geven vooraf een schatting aan bij de offerte hoelang onze werkzaamheden zullen duren.

Wij werken voornamelijk in de regio Zeeland, Zuid-Holland en West-Brabant.
Staat uw regio er niet tussen en bent  u toch benieuwd of wij u kunnen helpen? Neem dan gerust contact met ons op.

Neem contact op

Uw vloer als nieuw

Wij laten uw vloer weer stralen als nieuw.

Neem contact op

Gratis vloerinspectie

Wij bieden aan het begin een gratis vloerinspectie aan zodat u vooraf weet wat de eventuele kosten zijn als u uw vloer laat renoveren.

OFFERTE AANVRAGEN

Gratis en vrijblijvend!