Betonvloer

Reinigen: Heeft u moeite met het reinigen van beton doordat er hardnekkige olie plekken of bandensporen zichtbaar zijn? Het is een veelvoorkomend probleem en daar hebben wij zeker een gerichte oplossing voor. Met onze moderne methode en juiste gebruik van machines proberen wij het beste resultaat eruit te halen. Naast dieptereiniging van beton bieden wij de mogelijkheid om beton vloeren te slijpen en te polijsten.

Polijsten: Een betonvloer polijsten is een ideale vloerbewerking die beton sterk en duurzaam maakt. Door de betonnen vloer te schuren en te polijsten verwijderen we de toplaag van het beton en zorgen wij ervoor dat het sterkere, onderliggende beton aan de oppervlakte komt.

Impregneren: Het impregneren van een betonvloer doen wij bij bestaande en nieuwe betonvloer. Het impregneren van een betonvloer is vaak stukken goedkoper dan het coaten van een betonvloer. Een betonvloer impregneren is in feite niets anders dan het aanbrengen van een beschermende, nagenoeg onzichtbare laag, op de betonvloer. Deze laag zal in de betonvloer trekken en zo de betonvloer beschermen.

Wij werken met een impregneermiddel dat veel hoger is in actieve stoffen waardoor het veel effectiever werkt, wat ervoor zorgt dat de betonvloer extra beschermd is tegen vet, vuil en vocht.

Meer informatie? Neem dan contact met ons op.

De duur van de werkzaamheden is afhankelijk van het type vloer, onderhoud en aantal vierkante meters.
Wij geven vooraf een schatting aan bij de offerte hoelang onze werkzaamheden zullen duren.

Wij werken voornamelijk in de regio Zeeland, Zuid-Holland en West-Brabant.
Staat uw regio er niet tussen en bent u toch benieuwd of wij u kunnen helpen? Neem dan gerust contact met ons op.

Neem contact op

Uw betonvloer weer als nieuw

Wij laten uw vloer weer stralen als nieuw.

Neem contact op

Gratis vloerinspectie

Wij bieden aan het begin een gratis vloerinspectie aan zodat u vooraf weet wat de eventuele kosten zijn als u uw vloer laat renoveren.

OFFERTE AANVRAGEN

Gratis en vrijblijvend!