Grindvloer reinigen

Heeft uw siergrindvloer hardnekkige vlekken?
Afhankelijk van hoeveel er over de vloer wordt gelopen adviseren wij om uw grindvloer eens per jaar diep te laten reinigen. Zo verwijdert u vuil en stof dat zich de afgelopen jaar heeft opgehoopt tussen de steentjes .

Er zijn 2 types grindvloeren, zo is er een open grindvloer en een gesloten grindvloer.

Open grindvloer:

Een open grindvloer is een grindvloer die niet is afgesloten met een epoxyproduct. Dit betekent dat er openingen blijven tussen de grindkorrels waaruit de vloer is opgebouwd.
nadeel is dat de vloer moeilijk schoon te houden is doordat vuil en zeepresten zich er tussen nestelen.

Reinigen van een open grindvloer:

Voor dieptereiniging van een open grindvloer is het raadzaam om met weinig vocht te werken en pas op met reinigingsmiddelen. Dit omdat water bij deze vloer snel overal tussen dringt en verkeerd reinigingsmiddel schade kan aanrichten.
Wij werken daarom met specialistische machines waarbij het water weer direct wordt opgezogen

Gesloten grindvloer:

Een gesloten grindvloer houd in dat deze vloer wel is afgesloten met een epoxyproduct. Voordeel van deze vloer is dat hier minder snel vuil aanhecht en bij ongelukjes van vloeistoffen dit niet verder de vloer indringt.

Reinigen gesloten grindvloer:

Reiniging van een open grindvloer is over het algemeen wat eenvoudiger, dit doordat water niet verder doordringt . Het is belangrijk dat altijd de juiste middelen worden gebruikt om schade te voorkomen.
Voor periodieke reiniging van gesloten grindvloeren werken wij met een machine die doormiddel van juiste machinedruk en vezelpad tussen alle poriën kan komen.

Uw vloer als nieuw

Wij laten uw vloer weer stralen als nieuw.

Neem contact op

Gratis vloerinspectie

Wij bieden aan het begin een gratis vloerinspectie aan zodat u vooraf weet wat de eventuele kosten zijn als u uw vloer laat renoveren.

OFFERTE AANVRAGEN

Gratis en vrijblijvend!