linoleum / marmoleum

Linoleum, ook wel marmoleum genoemd zijn veel voorkomende vloeren. Dit is een zeer duurzaam en hygiënisch natuurproduct en is in allerlei kleuren verkrijgbaar.

Vloeren van linoleum / marmoleum zijn onderhoudsvriendelijk en daarom erg populair bij zorginstellingen, gemeenten, scholen, bedrijven en particulieren. Toch heeft deze vloer periodieke reiniging en onderhoud nodig. Linoleum / marmoleum kan slijten door veelvuldig en/of langdurig gebruik. Het is daarom verstandig en belangrijk om voor deze vloeren periodiek onderhoud te plegen afhankelijk van de slijtage.

Voor het aanbrengen van een nieuwe polymeerlaag hanteren wij verschillende methodes, zoals topstrippen, opblokken of diepstrippen. Zo verlengt u de levensduur van uw vloer en is hij weer in topconditie! U heeft bij ons een ruime keus uit polymeer van mat tot zijdeglans met de mogelijkheid tot milieuvriendelijk. Na onze behandeling is uw vloer weer beschermt tegen slijtage en zal er minder snel vuil intrekken.

Renoveren van pvc, linoleum, marmoleum en rubberen vloeren in plaats van vervangen!

Re-coaten: Re-coaten is een innovatief en uiterst effectief programma voor renovatie en onderhoud van elastische vloeren. Dit hoogwaardige, duurzame programma maakt het mogelijk niet alleen de frisheid van een vloer vast te houden, maar ook om de uitstraling volledig om te gooien zonder de vloer te vervangen.

Bij Re-coaten wordt de vloer kaal geschuurd om vervolgens een nieuwe coating in kleur of transparant aan te brengen. Na deze behandeling heeft u minder onderhoud aan uw vloer en ziet deze er weer als nieuw uit. Zo hoeft u niet de gehele vloer te vervangen!

Meer informatie? Neem contact op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

De duur van de werkzaamheden is afhankelijk van het type vloer, onderhoud en aantal vierkante meters.
Wij geven vooraf een schatting aan bij de offerte hoelang onze werkzaamheden zullen duren.

Wij werken voornamelijk in de regio Zeeland, Zuid-Holland en West-Brabant.
Staat uw regio er niet tussen en bent  u toch benieuwd of wij u kunnen helpen? Neem dan gerust contact met ons op.

Neem contact op

Uw vloer als nieuw

Wij laten uw vloer weer stralen als nieuw.

Neem contact op

Gratis vloerinspectie

Wij bieden aan het begin een gratis vloerinspectie aan zodat u vooraf weet wat de eventuele kosten zijn als u uw vloer laat renoveren.

OFFERTE AANVRAGEN

Gratis en vrijblijvend!