Natuursteen

Reinigen:Natuursteen kan op een gegeven moment door vocht en vuil zijn glans verliezen en dan gaat de vloer er dof uitzien. Door eerst intensief te reinigen kunnen wij vervolgens inzien wat eventuele volgende stappen zijn om zijn glans en frisheid terug te krijgen. Eventuele vervolgstappen zijn daarom ook slijpen, schuren, polijsten en impregneren. Wij bespreken vooraf wat voor u de beste oplossing is.

Polijsten:Door het polijsten van de natuurstenen vloer komt het glansniveau van de natuursteen weer mooi naar voren. Polijsten bestaat uit meerdere stappen, in het begin zal de natuursteen nog mat zijn. Hoe verder je in het proces gaat hoe meer de vloer zal gaan glanzen tot het gewenste resultaat is gehaald.

 

Impregneren:Wanneer uw natuursteen vloer is geschuurd en of gepolijst is dan raden wij aan om uw natuursteen vloer te impregneren. Dit raden wij ook aan als uw vloer nog in nieuw staat is. Impregneren gebeurt met een vloeistof die in de vloer trekt en deze beschermt tegen vocht en vuil. Wat ervoor zorgt dat uw vloer er netjes uit blijft zien.

Meer informatie? neem dan contact op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Neem contact op

Uw vloer als nieuw

Wij laten uw vloer weer stralen als nieuw.

Neem contact op

Gratis vloerinspectie

Wij bieden aan het begin een gratis vloerinspectie aan zodat u vooraf weet wat de eventuele kosten zijn als u uw vloer laat renoveren.

OFFERTE AANVRAGEN

Gratis en vrijblijvend!